Uitgelichte campings met privé sanitair

 

Luxe kamperen met één eigen privé badkamer op uw kampeerplek bestemd voor u en uw gezin alleen. Zo hoeft u nooit met een wc-rol onder de arm naar het toiletgebouw te wandelen, want u heeft tenslotte uw eigen toilet, douche en afwasbak op de plek. Op deze website vindt u een mooi aanbod, maar er zijn campings die nog net iets unieker privé sanitair hebben. Denk hierbij aan privé sanitair met bad of voor mindervaliden. Hieronder zullen wij campings uitlichten die dit aanbieden of het net even anders hebben.


Recreatiepark De Leistert biedt naast een toilet, douche, wastafel en verwarming over een heuse infrarood sauna met ingeboude radio en een koelkast. Kamperen met een luxe twist en een unieke wellness beleving.


De Witte Berg heeft nieuwe super de luxe badkamelodges. Deze extra luxe units zijn ruim opgezet met een douche, toilet en extra lang aanrechtblad met wasbak. En onder andere gelegen op de panorama velden met hun glooiende landschap.


RCN Vakantieparken heeft 7 campings met privé sanitair in Nederland en 2 in Frankrijk. In Nederland zijn dit; De Noordster, De Jagerstee, De Flaasbloem, Zeewolde, De Potten, De Roggeberg en het Toppershoedje. En in Frankrijk; Domaine de la Noguière en le Moulin de la Pique.


Recreatiepark Boslust beschikt over roelstoelvriendelijke kampeerplaatsen met eigen privé sanitair. Extra brede sanitaire voorzieningen en een mindervaliden toilet bezorgen u een heerlijke vakantie op de Veluwe.


Camping Scheldeoord beschikt in één toiletgebouw over privé sanitair met whirlpool. Ook voor mindervalide is er een aangepaste badkamer waar gratis gebruik van kan worden gemaakt.


Camping Samoza en Camping Si-Es-An hebben een bijzondere privé sanitair unit in de vorm van een hooiberghut. Hierin zitten 4 privé badkamers, vlakbij uw kampeerplaats.


Wist u dat er ook verschillende campings zijn met privé sanitair in het hoofd sanitairgebouw? Hier krijgt u uw eigen sleutel van tijdens uw verblijf op de camping. U kunt dus uw spulletjes achter laten, maar u moet nog wel de wandeling naar het toiletgebouw maken. Hier een overzicht; Campings in het sanitairgebouw.