privé sanitair

 

Heeft u geen zin om steeds met een wc rol onder de arm naar het douchegebouw te lopen? Of iedere keer te moeten wachten op anderen tot dat u kunt afwassen of douchen? Dan is privé sanitair de oplossing! Privacy en gemak doormiddel van een klein sanitairgebouwtje op uw eigen kampeerplaats waarvan alleen u gebruikt maakt. U loopt letterlijk uw tent uit uw eigen sanitaire voorzieningen binnen en hoeft nooit meer 's nachts over de camping te dwalen op zoek naar een toiletgebouw. Een betere hygiëne en uw eigen toiletspullen kunnen blijven staan.

Ook wanneer u medische problemen heeft of jonge kinderen heeft is eigen sanitair een mooie uitkomst.

Privé sanitair gebouwtje
Uw eigen privé sanitair gebouwtje wordt ook wel privé sanitair unit of cabine genoemd en beschikt in de helft van de gevallen over een dubbele badkamer die twee kampeerplaatsen bediend. Voor iedere kampeerplek één kant van het gebouwtje met eigen ingang. De meeste hebben een eigen douche, toilet en wastafel. Zo zijn er van allerlei variaties. Van enkel één wc met wastafel tot zeer luxe met verwarming, infrarood sauna, bad, kinderbadje en/of wasmachine.

Ook is er in enkele gevallen privé sanitair in het toiletgebouw aanwezig, waar u gebruikt maakt van een privé badkamer waarvan u alleen een sleutel heeft. Dit staat er altijd duidelijk bij vermeld, en u kunt deze campings vinden door het filter te gebruiken op de pagina alle campings met privé sanitair.

Veilig op vakantie
Maakt u zich zorgen over COVID-19? Maar wilt u er toch graag even uit? Met een eigen privé sanitair unit zou dit een oplossing kunnen zijn, want u gaat op vakantie en u alleen maakt gebruik van deze sanitaire voorzingen tijdens uw verblijf. Een stuk hygiënischer dan een toiletgebouw wat door veel mensen wordt gebruikt.

Op tijd reserveren en online boeken in 2021
Omdat u met eigen sanitaire voorzieningen heeft kan uw vakantie gewoon doorgaan, zelfs wanneer de camping met privé sanitair gedeeltelijk dicht zou moeten van de overheid. Dit weten vele vakantiegangers na afgelopen jaar, toen deze luxe kampeerplekken dankzij corona een enorme trend werden en binnen de kortste keren compleet waren volgeboekt. Campings en vakantieparken spelen nu in op deze trend, zo zijn er tientallen campings met privé sanitair plekken bij gekomen. Wat houdt u tegen om online te boeken.