Coronavirus

 

Privé sanitair blijft geopend
Campings en kampeerbedrijven in Nederland mogen onder strikte voorwaarden open blijven. Campings zijn verplicht maatregelen te nemen waardoor sanitaire voorzieningen gesloten zijn, en daardoor is in veel gevallen de gehele camping niet geopend. In verschillende regio's en provincies alle recreatieparken gesloten. Gelukkig zijn veel campings met apart privé sanitair wel open en boekbaar. Dit betekent dat kampeerplaatsen met eigen douche en toilet in de meeste gevallen wel geopend zijn!

Het grootste overzicht van campings met een eigen sanitaire voorziening naast uw kampeerplek vindt u op deze website. Per regio kan de situatie dagelijks veranderen, daarom dient u de eigen website van de camping te bekijken. Bij iedere vermelde camping kunt u doorverwijzen na de eigen website van het betreffende bedrijf via de knop "Bezoek website".

Op de eigen website van uw gekozen camping kunt u dan gelijk boeken. Wacht niet te lang, de kampeerplekken met privé sanitair of met eigen douche en toilet zijn erg gewild en worden daarom ook snel geboekt. Vanwege het Coronavirus zijn veel campings tot eind april/begin mei gesloten. Hoe het daarna verloopt is nog onbekend, maar mocht u zekerheid willen hebben dan vindt u hier voldoende campings waar dit wel mogelijk is! Wij wensen u alvast een fijne campingvakantie in eigen land!


Hygienerichtlijnen en maatregelen
Uw dient aan de voorwaarden van de aangescherpte maatregelen van de rijksoverheid te voldoen op de camping, zodat deze niet worden gesloten door gemeenten wanneer de regels niet worden nageleefd.

Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd:

  • Blijf thuis bij klachten (dus ook bij verkoudheid)!
  • 1,5m afstand houden, overal!
  • Denk aan uw eigen hygiëne én dat van anderen!
  • Geen samenscholing toegestaan, minimaal sociaal contact!

 

corona camping