over ons

 

Op deze website vindt u het grootste overzicht van campings met privé sanitair in Nederland. U vindt alleen campings die daadwerkelijk privé sanitair aanbieden. Zowel privé sanitair op uw kampeerplek in de vorm van een eigen unit, als privé sanitair in het sanitairgebouw in de buurt behoort tot de mogelijkheden. De sanitair ruimtes beschikken over een wc, wastafel, docuhe en in sommige gevallen een bad. Ook zijn een aantal sanitaire ruimtes geschikt voor mindervalide.

Contact en/of boeken
Alle campings zijn gemakkelijk rechtstreeks te benaderen door op de "Bezoek website" te klikken. U wordt dan rechtstreeks door gelinkt naar de betreffende camping waar u nog veel meer informatie kunt vinden. Hier kunt u dan ook gemakkelijk en vertrouwd online boeken wanneer u het uitkomt.

Foutieve informatie?
Wij doen ons best om enkel campings te vermelden die ook daadwerkelijk over privé sanitair beschikken. Weet u een camping die volgens u niet thuis hoort op campingsprivesanitair.nl, of niet voldeed aan uw wensen? Laat het ons dan weten! U kunt ons mailen via het contactformulier. Graag wel de reden vermelden waarom de camping volgens u niet thuis hoort op deze website. Wij zullen de camping dan opnieuw beoordelen.