Wijde Blick

21837 keer bekeken

Op Camping de Wijde Blick is veel te beleven. Zo is er elk weekend in het voorseizoen en in de schoolvakanties een animatieteam actief. Op de camping vind je grote en kleinere speeltuinen- en plaatsjes, sportvelden en natuurlijk een heerlijk openlucht verwarmd zwembad. Ook is er sanitair speciaal voor baby´s en kinderen. Kortom een camping voor familie en gezin!!!

Privé Sanitair
Ruime kampeerplaatsen met eigen sanitair: Toilet, douche en wastafel. Deze plaatsen hebben 10 Amp. stroom.

Zwemmen
Er is er een nieuw verwarmd overdekt zwembad met apart kinderbad en een waterglijbaan van 25 meter. Naast het zwembad vindt u nog een restaurant met overdekt terras en een ligweide.

Eten en drinken
Camping De Wijde Blick beschikt over een brasserie waar u terecht kunt voor een kopje koffie, de lunch of uw diner. Voor een wel erg ontspannen begin van de dag kiest u voor een ontbijt in ontbijtcafé Blicksem. U kunt hier overigens ook pizza’s afhalen.

De omgeving
De omgeving van Camping De Wijde Blick biedt vele mogelijkheden. U maakt hier schitterende tochten door de duinen of Boswachterij Westerschouwen, een 330ha groot natuurgebied. In dit schitterende gebied zijn paden voor wandelaars, fietsers, mountainbikers en ruiters aangelegd. Zoals u mag verwachten komen watersportliefhebbers in deze omgeving volop aan hun trekken. Natuurlijk is zeilen en (wind)surfen mogelijk. Om te duiken kiest u voor het Grevelingenmeer of de Oosterschelde. Bent u een echte strandliefhebber? Op de schone, brede stranden met fraaie duinpartijen kunt u moeiteloos hele dagen doorbrengen. De aanwezigheid van vele mooie plaatsen als Zierikzee met haar historische monumenten of het pittoreske Veere op het zuidelijk gelegen schiereiland Walcheren maken uw verblijf helemaal compleet.

Camping info

Wijde Blick
Lagezoom 23
4325CP  Renesse,  Zeeland

Honden toegestaan
Overdekt zwembad

Gerelateerde campings