Westhove

15384 keer bekeken

Camping Westhove is de ideale camping voor je vakantie vlakbij Domburg en het strand! De allerkleinsten vermaken zich in de Indoor Speeltuin Zwierelantijn of het overdekte zwembad. Nog niet uitgespeeld? Dan biedt het enthousiaste animatieteam spetterende activiteiten!

Wil je ontspannen? Kies dan voor een heerlijke sauna in het Badhuis Zwibadius! Op Ardoer Camping Westhove kan het allemaal. Ga je liever op pad? In de buurt zijn verschillende dorpen en steden waar je naar toe kunt fietsen.


Luxe privé sanitair met apart toilet en afwasplaats!
De Luxe Comfort plaatsen op Westhove zijn extra ruim en beschikken over een eigen sanitair unit op de plaats. De sanitair unit is ingericht met een eigen douche, wastafel, apart toilet en een overdekte afwasplaats. Zo kunt u genieten van extra luxe op uw eigen plaats. Daarnaast is de kampeerplaats helemaal compleet met 10 Ampère Electra, gratis Wifi mogelijkheden, CAI aansluiting (digitaal), wateraansluiting en waterafvoer.

De luxe comfortplaatsen beschikken ook over een speeltuintje op het veld en het veld is autovrij. Dit is op een echte gezinscamping wel zo veilig!

Camping info

Westhove
Zuiverseweg 20
4357 NM  Domburg,  Zeeland

Honden toegestaan
Overdekt zwembad

Gerelateerde campings