Waterbos

29142 keer bekeken

Waterbos
Camping Waterbos aan zee is een knusse en gezellige camping op slechts enkele minuten lopen van het geliefde strand van Rockanje op het Zuid-Hollandse eiland Voorne. De zee is hier heerlijk rustig, prettig voor een vakantie met kinderen dus. De camping ligt perfect voor fervent fietsers en wanderlaars, want het Voornes Duin is de ontdekking meer dan waard. Camping Waterbos aan zee grenst direcht aan dit 850 hectare grote strand-,bos- en duingebied.

Privé Sanitair
Kamperen aan de kust met meer luxe en comfort? Dan is de comfort-plus-plaats op camping Waterbos iets voor u! Op een comfort-plus-plaats staat een privé sanitaire unit voorzien van douche, toilet en wasbak. U en uw partner/gezin zijn tijdens uw vakantie op onze camping aan de kust de enige gebruikers en zo hoeft u bijvoorbeeld niet midden in de nacht naar het sanitairgebouw. Erg prettig!

Waterbos
Nabij de camping ligt het bijzondere ´Waterbos´ waar de camping naar is vernoemd. Het ´Waterbos´ is een vochtig en daardoor dichtbegroeid bos met slingerende paadjes - het lijkt wel regenwoud. Het is destijds aangelegd als hakhoutbos, maar nu mag de natuur hier haar eigen gang gaan. Geniet er van de grote variatie aan groen, mossen, zwammen en bloemen. Het is een zeer geliefde plek voor vele vogelsoorten. Laat u verrassen, u kijkt uw ogen uit!

Voornes Duin
Ook bijzonder is natuurgebied het ´Voornes Duin´ dat grenst aan Molecaten Park Waterbos. Een 850 hectare grote strand-, bos- en duingebied, waar de natuurliefhebber zijn hart ophaalt.

Animatie
Op onze camping aan zee bieden wij kindernaimatie aan. Uw kinderen worden vermaakt tijdens vakanties door ons animatieteam die de hele dag door diverse activiteiten organiseren. Er worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud, avondentertainment en begeleide natuuractiviteiten.

Camping info

Waterbos
Duinrand 11
3235CC  Rockanje,  Zuid-Holland

Honden toegestaan
Zwembad

Gerelateerde campings