Scheldeoord

14090 keer bekeken

Camping Scheldeoord is de juiste uitvalbasis. Shoppen in Antwerpen, Gent of Brugge? Het Scheldestrandje op? De Deltawerken bekijken? Of gewoon op de fiets het nationaal landschap in? Kies maar! Het is allemaal mogelijk vanaf Comfortcamping Scheldeoord. En kun je geen keuze maken? Ga dan lekker op de dijk staan en geniet van de Westerschelde, laat je overvallen door de rust en de keuze maak je zo!

Privé Sanitair
Als je tijdens je vakantie het sanitair liever niet met anderen wilt delen, kun je kiezen voor een comfort+ plaats. Dit is een comfort kampeerplaats met privé sanitair in het sanitairgebouw direct naast de kampeerplaats. U kunt kiezen uit privé sanitair met douche of whirlpool. Verder heb je dan de beschikking over je eigen toilet, wastafel en standaard 6 ampère, water, CAI en riool en een grootte kampeerplaats tussen de 100 en 120 m2.

Zwembad
Een groot buitenbad en een overdekt zwembad, beide met een reuze waterglijbaan. En voor de kleineren een veilig berenbad. Een top animatieprogramma in de schoolvakanties. En er is kindersanitair aanwezig. Het hele gezin voelt zich happy op Comfortcamping Scheldeoord!
Het overdekte zwembad is een uitkomst met minder weer. De watertemperatuur is constant 30C. Voor de hele kleintjes zijn er speciale speelbaden. De reuzenwaterglijbaan zorgt voor veel spetterpret voor jong en oud.
Na een duik kun je lekker luieren in de ligstoelen. Voor de liefhebbers is er een verkwikkende sauna waarin je heerlijk kunt ontspannen en tot rust komen.

Scheldestrandje
Over de dijk, naast ons Scheldestrandje, ligt de plaat van Baarland. Deze zandplaat die met laagwater vrijkomt kent een veelheid aan vogels die hier komen fourageren. Regelmatig zijn er zeehonden te zien, en u kunt hier prima vissen!

Camping info

Scheldeoord
Landingsweg 1
4435 NR  Baarland,  Zeeland

Honden toegestaan
Overdekt zwembad
Privé sanitair in het sanitairgebouw
Zwembad

Gerelateerde campings