Samoza

4324 keer bekeken

Camping Samoza is een unieke camping op de Veluwe met een eigen manage, jongerenkampeerveld en tot 4 honden zijn gratis toegestaan.

Privé sanitair
Op de Veluwe kamperen met je eigen verwarmde privé sanitair vlak bij je tent, caravan of camper. In de sanitair units bevinden zich 4 ruimtes maar voor ieder eigen sanitair. De luxe van je eigen douche, toilet en wastafel helemaal voor u alleen.

Manege
Camping Samoza beschikt over een manege waar u zelfs uw eigen paard of pony. Wij bieden mogelijkheiden voor het volgen van dressuur- en of springlessen of om onder professionele begeleiding prachtige buitenritten te maken langs uitgestrekte heidevelden bossen. Onderweg kun je wild tegenkomen zoals een edelhert, ree of wild zwijn.

Meer faciliteiten
Het buitenzwembad is een golfslagbad met waterspeeltuin in het ondiepe deel. Binnen zwembad, grote speeltuin, jongeren club, restaurant, snackbar, animatie en verschillende sport voorzieningen zoals tennis. Tot 4 honden zijn gratis toegestaan op de camping. Zo is er een hondencentrum, hondenspeelveld en hondendouche.

Camping info

Samoza
Plaggeweg 90
8076 PM  Vierhouten,  Gelderland

Gerelateerde campings