Rondeweibos

20167 keer bekeken

Rondeweibos beschikt over privé sanitair in het sanitairgebouw. Camping Rondeweibos aan zee is een knusse en gezellige camping op slechts enkele minuten lopen van het geliefde strand van Rockanje op het Zuid-Hollandse eiland Voorne. De zee is hier heerlijk rustig, prettig voor een vakantie met kinderen dus.
De camping ligt perfect voor fervent fietsers en wandelaars, want het Voornes Duin is de ontdekking meer dan waard. Camping Rondeweibos aan zee grenst direct aan dit 850 hectare grote strand-, bos- en duingebied.

Privé Sanitair
Heeft u behoefte aan meer luxe en comfort?
Huur dan een privé sanitaire unit in het sanitairgebouw. De privé sanitaire unit beschikt over een douche, toilet en een wasbak. U en uw gezin zijn tijdens uw verblijf op onze camping aan zee de enige gebruikers en dat is wel zo prettig!

Rockanje
Voor een dag aan zee is het strand in Rockanje zeer geschikt voor families met kinderen. Dit komt vooral door de voor de kust gelegen zandbanken waardoor de zee hier erg rustig is en kinderen veilig aan de rand van het water kunnen spelen. De zuidwest kant is daarom speciaal ingericht voor kinderen en o.a. voorzien van speeltoestellen. De noordzijde is uitgegroeid tot een toplocatie voor diepzeeduikers.

Zwembad & Faciliteiten
Molecaten Park Rondeweibos beschikt over vele faciliteiten, waaronder een verwarmd buitenzwembad met glijbaan en kinderbad. Ook kunt u lekker luieren en zonnebaden op het strand, vliegeren en zandkastelen bouwen, zwemmen, surfen, zeilen, vissen en uitwaaien tijdens een stevige standwandeling.

Voornes Duin
Molecaten Park Rondeweibos ligt nabij een uniek natuurgebied; Voornes Duin. Voornes Duin wordt tot één van de mooiste natuurgebeiden van Nederland gerekend. Een 850 hectare grote strand-, bos- en duingebied, waar de natuurliefhebber zijn hart ophaalt. Ook voor kinderen is het er heerlijk rennen van duintop naar duintop, zien ze kleurrijke vlinders vliegen en horen ze de rugstreeppad in de duinpoelen kwaken. 

Hellevoetsluis
Hellevoetsluis is een fraai oud vestingstadje aan het Haringvliet. In het verleden was Hellevoetsluis een belangrijke marinehaven. De haven en de vestingwerken zijn voor een deel in tact gebleven. Met name het droogdok van Jan Blanken herinnert aan de tijd dat Hellevoetsluis een belangrijke marinehaven was. Daarnaast beschikt Hellevoetsluis over een 6-tal schitterende havens.

Camping info

Rondeweibos
Schapengorsedijk 19
3235 LA  Rockanje,  Zuid-Holland

Privé sanitair in het sanitairgebouw
Zwembad

Gerelateerde campings