Pekelinge

2678 keer bekeken

Op het voormalige eiland Walcheren ligt camping de Pekelinge, 3 km van zee en strand. Onze ruim opgezette camping biedt vele voorzieningen waardoor kinderen zich geen moment zullen vervelen. Natuurliefhebbers kunnen in het natuurgebied De Mantelinge fietsen en wandelen. In Middelburg en Veere waan je je in de gouden eeuw. Ook Vlissingen met zijn bijzondere maritieme sfeer een bezoekje meer dan waard is.

Privé Sanitair
Je wilt extra luxe tijdens uw vakantie? Ook dat is bij de Pekelinge mogelijk. Kies dan voor de Comfort Plus plaatsen. Op elke plaats staat een sanitairunit met daarin een (vaat)wastafel, toilet en douche. De Comfort Plus plaatsen zijn allemaal minstens 120m2 groot. Al deze ruimte is ook om te kamperen en recreëren want onze velden zijn autovrij. Verder hebben alle Comfort Plus plaatsen hebben 10 Ampére stroom, kabel TV en aansluiting op de water aan en afvoer.

Zwembad
Het all weather zwembad van de Pekelinge is ronduit uniek. Bij mooi weer zwem je in de buitenlucht en als het weer wat minder is, wordt het bad direct overdekt.

Het zwembad bestaat uit een recreatiebad van 1.40 meter diep en een watertemperatuur van ca. 28 graden. In dit bad kan ´s morgens heerlijk rustig banen gezwommen worden. Daarna kunnen de kinderen komen spetteren waarbij de 65 meter lange glijbaan gegarandeerd een succes zal zijn. Een stroomvernelling, waterspeeltuin en een bubbelbank maken het zwemplezier compleet.

Binnenspeeltuin
Hangen in de netten, met een vaart van de Free Fall glijbaan afroetsjen, als een spin naar boven klimmen in de vuurtoren en niet te vergeten klimmen op een echte klimwand! Dit kun je allemaal doen in onze binnenspeeltuin waar je onbeperkt in en uit kunt lopen. Regelmatig vinden er in de binnenspeeltuin speciale activiteiten plaats zoals kliminstructies onder deskundige begeleiding. En wat te denken van schieten met een boog of een lasergun waarbij een instructeur ervoor zorgt dat je dit goed onder de knie krijgt.

Camping info

Pekelinge
Landmetersweg 1
4356 RE  Oostkapelle,  Zeeland

Gerelateerde campings