Ons Buiten

3823 keer bekeken

Beleef en geniet van onvergetelijke vakantiedagen met het gezin of met vrienden. Leuke (actieve) uitstapjes maken, veel waterpret in ons overdekt Zeeuws gethematiseerd zwembad en te gekke feestjes bouwen met Onzie de Clown en ons professioneel animatieteam. Heerlijk ontspannen na een dag vol activiteiten in onze Sauna!

Prive Sanitair
Comfort Plus kampeerplaatsen zijn circa 150 m2 groot en hebben een eigen privé sanitair unit bij de plaats. In de sanitair unit bevindt zich een douche, toilet en wasbak. Na een actieve dag of een hele dag strand, lekker douchen bij je eigen kampeermiddel... Eigen privésanitair, dat is toch ideaal

Zwemmen
Volop waterpret in ons Zeeuws gethematiseerd zwembad met schuifbare overkapping dus is het mooi weer? Dan gaat het dak open! Elke woensdag- en zaterdagmiddag hebben wij voor jullie een speciale familiemiddag in onze Wellness!

Zeeuws Puur Genieten!
Bij ons kan je eindeloos genieten, zoals Zeeuws culinair genieten in ons restaurant, wandelingen maken in de omgeving, spetteren in ons Zeeuws gethematiseerd peuter- en kleuterbad, relaxen in ons Wellness complex en een Zeeuwse honingmassage ondergaan.

Vanaf 2010 kan je in onze Zeeuwse winkel typische Zeeuwse oogst proeven en vanuit je ligbad in één van de nieuwe Buitensuite genieten van het uitzicht. En wat dacht je van een typisch Zeeuws ontbijt laten bezorgen bij je ruime kampeerplaats of chalet? Ook dit is mogelijk vanaf 2010!

Walcheren
Het begint al als je Zeeland in komt rijden....het vakantiegevoel. Een soort rust over het weide landschap en de lucht voelt wat zilter aan. Walcheren is een unieke vakantiebestemming bij uitstek. Hier vind je de perfecte combinatie van strand, duinen, zee, bossen, polders en unieke historische steden en dorpjes. Het eigen dialect, schoonste strand van Nederland en de zilte en zoete zaligheden, zoals de Zeeuwse mosselen en de bolussen. Dit en nog veel meer maken Walcheren zo bijzonder. Vanaf Ons Buiten kan je deze wonderen ontdekken en laat je verrassen....

Voor meer informatie bekijkt u onze website!

Camping info

Ons Buiten
Aagtekerkseweg 2 a
4356 RJ  Oostkapelle,  Zeeland

Gerelateerde campings