minicamping De Visser

25013 keer bekeken

Op minicamping De Visser kunt u comfortabel of luxe kamperen met privé sanitair in het sanitairgebouw of logeren in een volledig ingerichte chalet en optimaal genieten van de Zeeuwse stranden door het huren van een strandcabine. Alle ingrediënten om te genieten van uw welverdiende vakantie zijn aanwezig.

Kampeerders geniten van ruime plaatsen waarop alle aansluitingen gebruikt kunnen worden. Water, riool, elektra 10-16 amp., en cai binnen handbereik. Bij aankomst ontvangt u een - parketvloertje - in de voortent wat uw verblijf extra aangenaam maakt, de kinderen heerlijk op de knietjes kunnen spelen en zelf de hond (indien aanwezig) er warmpjes bij ligt.

De keuze voor privé-sanitair is verwennerij. U ontvangt de sleutel van een verwarmde badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel, waar de toiletspullen en handdoeken een vaste plek kunnen krijgen. De badkamer wordt 2x per week voor u gereinigd.

De kinderen hebben de mogelijkheid om hun eigen kampeerervaring op te doen op een kinder-kampeerplaats. In hun eigen onderkomen slapen zij - onder water - en genieten van een vakantie die zij niet snel zullen vergeten. Meer info op de website.Met de rust van het platteland, de vogeltjes op de achtergrond is het in Zoutelande genieten met een grote G

Camping info

minicamping De Visser
Boudewijnskerke 42
4374 SC  Zoutelande,  Zeeland

0118561272
info@minicampingdevisser.nl

Honden toegestaan
Privé sanitair in het sanitairgebouw

Gerelateerde campings