Landal Sluftervallei

14760 keer bekeken

Landal Sluftervallei beschikt over slechts 2 privé sanitair kampeerplekken. Wees op tijd met boeken. Camping Sluftervallei grenst aan natuurgebied De Slufter en de Eierlandse Duinen. Het strand ligt op circa 2 km van het park. Op de boot naar Texel krijgt u al een heerlijk vakantiegevoel. Geniet van de gezellige dorpjes of waai eens lekker uit tijdens een lange strandwandeling.

Kampeerplaatsen
De 200 campingplaatsen van Sluftervallei liggen deels in de duinen. Er zijn verschillende soorten kampeerplaatsen, er is keuze uit natuurplaatsen tot aan luxe plaatsen met eigen sanitaire voorziening. Het grasterrein bestaat uit afgebakende standplaatsen en veldplaatsen (80 tot 100 m²). De oppervlakte van het terrein is 6 hectare.

Voor de kinderen
Landal Sluftervallei beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een waterspeelplaats, een midgetgolfbaan, kinderscooterbaan airtrampoline, airhockey, speeltuinen en een zwembad met apart kleuterbad en diverse waterattracties. De allerkleinsten kunnen zich lekker uitleven in de kids club. Daarnaast wordt er het hele jaar een entertainment programma georganiseerd.

Camping info

Landal Sluftervallei
Krimweg 102
1795 LS  De Cocksdorp,  Texel

Honden toegestaan
Overdekt zwembad

Gerelateerde campings