Kijkduin

17229 keer bekeken

Vakantiepark Kijkduin is perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Een kindvriendelijk park met veel speeltuintjes en een overzichtelijk peuterbad in het overdekte zwembad. Gelegen aan een rustig strand en met leuke pretparken in de buurt. Het wordt nog een hele toer om de kinderen weer mee naar huis te krijgen! Nieuw zijn de jeu de boulesbaan, de trampoline en het beachvolleybalveld en Vakantiepark Kijkduin is het eerste Roompot park met een eigen lasergame hal! U heeft gratis toegang tot het overdekte zwembad met whirlpool. Ook uw hond is in een aantal accommodaties en op de camping van harte welkom. Vakantiepark Kijkduin ligt direct aan het strand, waar u heerlijk kunt wandelen.

Prive Sanitair
Comfortplaats van 80 tot 100 m2 (incl. parkeerplaats) met stroomaansluiting 10 ampère, watertappunt, kabeltv-aansluiting en afvalwaterafvoer en privé sanitair.

Kids
Als de kinderen het naar hun zin hebben, geniet u zelf nóg meer van uw vakantie. De leuke bij te boeken extra’s voor de kids dragen daar zeker aan bij.  Samen met Koos Konijn wordt de vakantie extra leuk. Een bezoekje aan de Koos Kids Club mag natuurlijk niet ontbreken. Met de Koos Activiteitenkaart kunnen de kinderen deelnemen aan alle knutsel- en sportactiviteiten die worden georganiseerd. Echte Koosfans doen mee aan de gezellige Meet, Greet & Eat met Koos. Wanneer u een bolderwagen huurt, willen de kinderen echt overal mee naar toe. Bovendien scheelt het natuurlijk een hoop gesjouw.

Wellness accommodatie
Heerlijk een paar dagen weg uit de sleur van alledag en jezelf volledig overgeven aan verwennerij en ontspanning. Verschillende parken in binnen- én buitenland hebben uitgebreide wellnessfaciliteiten op en rond het park. Trakteer uzelf dus snel eens op een dagje relaxen in de wellnessbaden of een compleet arrangement.

Camping info

Kijkduin
Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555 NW  Den Haag,  Zuid-Holland

Overdekt zwembad

Gerelateerde campings