International

13785 keer bekeken

Camping International is wat je noemt een rustige gezinscamping. De kinderen zullen zich niet vervelen bij onze speelboerderij Pierewiet. Ze kunnen er binnen en buiten spelen, skelteren, technisch knutselen op de techniekzolder of spetteren in het kleuterbad. Maar voor de (groot)ouders betekent vakantie vooral rust en geen gekke fratsen. Dat begrijpen wij. Genieten met het hele gezin, dát is belangrijk.

Onze nieuwe privé sanitair units hebben ook een afwasplaats.

Strand
Het strand ligt op nog geen 2 km afstand van de camping. Je kunt wandelen, maar met kleine kinderen kun je beter de fiets pakken. Hoe dan ook, het is zeker de moeite waard.

Kleuterbad
Voor de allerkleinste gasten beschikt Camping International over een leuke waterspeeltuin. Dit kleuterbad is ongeveer 30 cm diep en heeft allerlei gekleurde spuitbeesten en speeltoestellen.  Omdat wij ons specifiek richten op gezinnen met kinderen tot maximaal 10 jaar, heeft Camping International géén zwembad.

International in het kort
International is binnen Ardoer de keinste camping en dat merk je. We houden van een persoonlijke benadering. Wat je NIET hoeft te verwachten bij ons? Harde muziek na 23.00 uur, bingo, zeskamp voor volwassenen, spooktochten voor tieners en al helemaal geen bierestafettes en andere "lollige" activiteiten. De animatie richt zich op kinderen tot 10 jaar en voor de rest geen fratsen. Gewoon met het eigen gezin genieten in de prachtige Zeeuws Vlaamse omgeving.

Camping info

International
Sint Bavodijk 2 d
4504 AA  Nieuwvliet,  Zeeland

Honden toegestaan

Gerelateerde campings