Hof Domburg

22684 keer bekeken

Het terrein is rustig en heel ruim aangelegd en beschikt over prive sanitair, schone sanitaire ruimtes met vloerverwarming, 24 uur per dag warm water in de douches, afwaskeukens met warm water, talrijke watertappunten, wasserette, telefooncellen met muntinworp en gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs.

Privé Sanitair
Comfortplaats van 80 tot 100 m2 (incl. parkeerplaats) met stroomaansluiting 10 ampère, watertappunt, kabeltv-aansluiting en afvalwaterafvoer en privé sanitair (Wasbak, Douche, toilet).

Kids
Als de kinderen het naar hun zin hebben, geniet u zelf nóg meer van uw vakantie. De leuke bij te boeken extra’s voor de kids dragen daar zeker aan bij. Samen met Koos Konijn wordt de vakantie extra leuk. Een bezoekje aan de Koos Kids Club mag natuurlijk niet ontbreken. Met de Koos Activiteitenkaart kunnen de kinderen deelnemen aan alle knutsel- en sportactiviteiten die worden georganiseerd. Echte Koosfans doen mee aan de gezellige Meet, Greet & Eat met Koos. Wanneer u een bolderwagen huurt, willen de kinderen echt overal mee naar toe. Bovendien scheelt het natuurlijk een hoop gesjouw.

Wellness accommodatie
Heerlijk een paar dagen weg uit de sleur van alledag en jezelf volledig overgeven aan verwennerij en ontspanning. Verschillende parken in binnen- én buitenland hebben uitgebreide wellnessfaciliteiten op en rond het park. Trakteer uzelf dus snel eens op een dagje relaxen in de wellnessbaden of een compleet arrangement.

Fietsen
Op de fiets ziet u veel meer van uw vakantiebestemming. Kies voor één van onze fietsarrangementen en laat u verrassen door de schoonheid van het Nederlandse landschap. Het is niet nodig om uw eigen fiets mee te nemen, die huurt u gewoon op het park! Een fiets met of zonder versnellingen, kinderfiets in verschillende formaten, een fietsstoeltje voor of achter.. alles is mogelijk.

Camping info

Hof Domburg
Schelpweg 7
4357 RD  Domburg,  Zeeland

Honden toegestaan
Overdekt zwembad
Zwembad

Gerelateerde campings