Het Stoetenslagh

4268 keer bekeken

Vakantiepark het Stoetenslagh is een gezellige familiecamping voor gezinnen met kinderen tot 17 jaar. Voor jong en oud worden geweldige activiteiten georganiseerd, niemand zal vervelen. Met de vele sport- en spelactiviteiten, shows, talentenjachten, en spelavonden avonden wordt het een onvergetelijke vakantie.

Privé Sanitair
U kunt bij Vakantiepark het Stoetenslagh verschillende kampeerplaatsen boeken: basis, comfort, ruime comfort en kampeerplaatsen met privé sanitair. Wanneer u kiest voor een kampeerplaats met privé sanitair heeft u een eigen douche, wc en wasbak bij uw plaats. U bent dus voorzien van alle gemakken en hoeft niet steeds naar het toiletgebouw te lopen!

Verrassende strandvakantie in Overijssel
Uniek op onze camping is de 5 ha. grote recreatieplas met wit zandstrand. Er zijn twee waterglijbanen in de recreatieplas en nieuw in 2013 is de Tubby Splash! Verder vindt u in de recreatieplas een speeleiland met tokkelbaan en verschillende waterspeeltoestellen. Om het strandgevoel compleet te maken kunt u ook heerlijk zwemmen in ons tropische overdekte zwembad. In plaats van tegels vindt u rondom ons zwembad een kiezelstrand. Of het nou mooi weer is of niet, u beleeft altijd een verrassende strandvakantie!

Tienervakantie
De tieners zullen bij Vakantiepark het Stoetenslagh een geweldige vakantie beleven! Samen met het animatieteam kunnen zij leuke sport- en spelactiviteiten doen. Bovendien is er voor de tieners een speciale ruimte (de Box) waar zij leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten en in de avond is de Box een gezellige disco waar zij tot middernacht kunnen dansen.

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping info

Het Stoetenslagh
elfde wijk 42
7797HH  Rheezerveen,  Overijssel

0523/638260

Gerelateerde campings