Ginsterveld

15886 keer bekeken

Camping Ginsterveld is een familiecamping die middenin de natuur van de Kop van Schouwen ligt op slechts 2 kilometer van het strand. Vijftig jaar geleden ontdekten de eerste kampeerders de voormalige boomgaard zonder voorzieningen. Hun fijne vakantie-ervaringen en enthousiasme inspireerden tot ons vijf sterren familiebedrijf dat het nu is met uitstekende voorzieningen.

Privé sanitair
Luxe en ruime kampeerplaats met privesanitair en altijd een speeltuintje in uw nabijheid. De plaatsen zijn aan drie zijden voorzien van beplanting en gelegen nabij de ingang van de camping. Uw privesanitair-unit is voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel. Daarnaast zijn deze plaatsen voorzien van elektriciteit en kabeltelevisie.

Zwembad
Het overdekte zwembad is dagelijks geopend en alleen toegankelijk voor ingeschreven kampeerders. In het zwembad vindt u een peuter- en kleuterbad met twee waterniveaus, diverse glijbaantjes, een veertig meter lange glijbaan, een stroomversnelling, een whirlpool en een grote stoomcabine.
 
Bij mooi weer gaat aan één zijde de schuifpui open zodat er buiten in het kleine kinderbad of op het speeltoestel gespeeld kan worden en men kan lekker zonnen op de ligweide.

Overdekt spelen
Bij elk type weer kunnen de kinderen naar hartelust spelen in onze overdekte water- en zandspeelplaats. Tevens is er op nog geen 150m afstand van de camping een indoor speelparadijs te vinden waar men tegen betaling ook kan spelen.

Bunker
Wist u dat er op onze camping een echte bunker uit de Tweede Wereldoorlog staat? Deze is te beklimmen en ook vanbinnen te ontdekken. Vlak bij de camping staan in het prachtige natuurgebied ’t Zeepe ook vele bunkers die van binnen en buiten te beleven zijn. Zelfs een groot aantal die volledig onder de grond verstopt zitten. Ook worden er regelmatig bunkertochten georganiseerd door Natuurmonumenten.

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping info

Ginsterveld
Maireweg 10
4328GR  Burgh-Haamstede,  Zeeland

Overdekt zwembad
Zwembad

Gerelateerde campings