Ginkelduin

35100 keer bekeken

Termidden van de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt camping en bungalowpark Landgoed Ginkelduin. U verblijft vlakbij het stilste plekje van Nederland! Het schitterende natuurgebied van bijna 95 hectare bestaat uit bos, heide en zandverstuivingen. Vanaf het bungalowpark of de camping wandelt of fiets u zo de prachtige natuur in waar de vogels het hoogste woord voeren. Bovendien,op dit bospark is aan facilliteiten, voor jong en oud, geen gebrek!

Prive Sanitair
Heeft u tijdens uw kampeervakantie in het bos behoefte aan meer luxe en comfort? Dan is een comfort plus plaats iets voor u. Op uw kampeerplekje in het bos staat een prive sanitair unit met douche, toilet en wasbak. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer midden in de nacht naar het sanitairgebouw en zijn u en uw gezin de enige gebruiker.

Zwemmen
Verwarmd buitenzwembad met glijbaan, kindergedeelte en ligweide, en een overdekt binnen zwembad met whirlpool en turks stoombad en solarium.

Genieten van natuur
Landgoed Ginkelduin is gelegen in een schitterend natuurgebied van bijna 95 hectare bos, heide en zandverstuivingen op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De Actieve wandelaars en fietsers komen er absoluut aan hun trekken.

Op pad met de Molecaten Ranger
Voor wie echt nieuwsgierig is bieden we gratis begeleide wandeltochten, fietstochten en Kinder Natuur Activiteiten aan, onder begeleiding van Molecaten Ranger Marie van Rhenen. Zij vertelt u alles over het Landgoed, het ontstaan van de Utrechtse Heuvelrug en over de bosdieren, vogels, bomen en planten die hier voorkomen.

Animatie
Op onze camping en bungalowpark op de Utrechtse Heuvelrug bieden wij kindernaimatie aan. Uw kinderen worden vermaakt tijdens vakanties door de 2 grote schildpadden; Molly en Caatje.
Met Molly en Caatje is er elke dag wat raars te beleven, zij doen niets liever dan plezier maken, zingen en spelen.

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping info

Ginkelduin
Scherpenzeelseweg 53
3956KD  Leersum,  Utrecht

Gerelateerde campings