De Zeeuwse Kust

43987 keer bekeken

Strandpark De Zeeuwse Kust is een kindvriendelijke familiecamping op slechts 250 meter van het Noordzeestrand in Renesse. U kunt kamperen met uw eigen kampeermiddel op de gezellige camping of u heeft de mogelijkheid om een ingerichte Strandlodge te huren waar u het Back To Basic gevoel kunt ervaren of overnachten in een luxe ingericht chalet. Strandpark de Zeeuwse Kust is het hele jaar geopend, ook honden zijn van harte welkom.

Privé sanitair
Strandpark De Zeeuwse Kust is een 5 sterren camping. U kunt kamperen met uw eigen kampeermiddel op een comfortplaats of een plaats met privé sanitair. Op 32 ruime kampeerplaatsen beschikt u over uw eigen privé sanitair unit. Deze plaatsen zijn ongeveer 100m2 en beschikken over water, afvoer en televisie aansluiting. In de privé sanitair unit is een douche, wastafel en toilet aanwezig. Aan de buitenkant heeft u ook uw eigen afwasplaats.

Zwemmen en Wellness
De camping biedt u heerlijke wellness faciliteiten. Een sauna, schoonheidsspecialiste & massages. Er is ook een infrarood cabine met speciale lichttherapie en buiten vindt u de whrilpool. Natuurlijk kunt u bij het gebruik van de sauna ook gebruik maken van het zwembad. In het zwembad zijn 2 peuterbadjes en een glijbaan aanwezig. Het overdekte zwembad en de sauna zijn iedere dag geopend.

Omgeving
Hoewel Schouwen-Duiveland geen eiland meer is, wordt het omringd door water. Achter de brede duinen en hoge dijken liggen karakteristieke dorpjes die tot de mooiste van heel Nederland behoren. De oude stad Zierikzee is beroemd om zijn vele monumenten, maar je kan hier ook leuk winkelen of gewoon lekker op een terrasje genieten. De lange kustlijn met gevarieerde stranden en duinpartijen, het afwisselende landschap en de vele watergebieden trekken zomer en winter liefhebbers aan. In in verschillende boerderijwinkels is er een uitgebreid assortiment met agrarische en zelfgemaakte producten. Ook watersporters zullen hier hun hart ophalen.

Camping info

De Zeeuwse Kust
Helleweg 8
4326 LJ  Renesse,  Zeeland

Gerelateerde campings