De Rammelbeek

Maak kennis met Camping de Rammelbeek.
Deze gemoedelijke 4 sterren camping in het prachtige Twente is ‘de’ camping met privé sanitair in Overijssel. Ze scoren goed en hieronder leggen wij kort uit waarom.

Zones
Op deze camping met privé sanitair zijn de plaatsen onderverdeeld in 2 zones, namelijk  één zone voor gezinnen en één zone voor de rustzoekers. Voor kinderen heerlijk om snel vriendjes en vriendinnetjes te vinden en voor de rustzoekers meer rust.

Groen
Camping de Rammelbeek met privé sanitair in Overijssel is groen bezig. Alle plaatsen met privé sanitair zijn gekoppeld aan een ondergrondse ringleiding. Deze ringleiding bevat constant warm water toegevoerd vanuit palletkachels. De camping is afgesloten van het gas en wekt een groot deel van zijn energie zelf op. Door de palletkachel techniek heb je direct warm water en hoef je nooit te wachten of zelf te mengen.

De camping
De camping met prive sanitair heeft zelf ook veel faciliteiten. Een aantal voorbeelden zijn het overdekte zwembad met waterglijbaan, de visvijver, het recreatiemeer, de verschillende speeltoestellen en de camping winkel. Daarnaast is de eetgelegenheid ‘Tijdloos’ een echte aanrader voor een heerlijke maaltijd.

Omgeving
Camping de Rammelbeek ligt langs een rustig beekje ‘de Rammelbeek’. Gelegen aan natuurgebied de Bergvennen en in de omgeving van het Springendal en Singraven. Er zijn verschillende fiets en wandelroutes die u in Ootmarsum, Denekamp of Nordhorn de weg leiden. Tevens zijn er ook veel Twentse bezienswaardigheden in de nabije omgeving: Bezoek eens watermolen Bels, de stad Ootmarsum, een shiitake kwekerij, een klimpark of een van de vele zwembaden in de omgeving.

Kosten
Alle privé sanitair units staan op je eigen plek van meer dan 100m2. Je kunt ze zelf afsluiten met een sleutel. De plaatsen met privé sanitair beschikken over een eigen douche, wc en verwarming. Verder is het interessant om deze camping met prive sanitair te bezoeken aangezien ze door de milieu/kostenbesparende maatregelingen de kosten laag kunnen houden. Deze camping met prive sanitair in Overijssel heeft al maandaanbiedingen voor net iets meer dan €10,- per nacht.

Camping info

De Rammelbeek
Breemorsweg 12
7635 NH  Lattrop,  Overijssel

(0541) 22 93 68
info@rammelbeek.nl

Gerelateerde campings