De Rammelbeek

2919 keer bekeken

Maak kennis met Camping de Rammelbeek.
Deze gemoedelijke 4 sterren camping in het prachtige Twente is ‘de’ camping met prive sanitair. Ze scoren goed en hieronder leggen wij kort uit waarom.

Zones
Op deze camping met prive sanitair zijn de plaatsen onderverdeeld in 2 zones, namelijk  één zone voor gezinnen met jonge kinderen en één zone voor de rustzoekers. Voor kinderen heerlijk om snel vriendjes en vriendinnetjes te vinden en voor de rustzoekers meer rust.

Groen
Daarnaast is deze camping met prive sanitair groen bezig. Alle plaatsen met prive sanitair zijn gekoppeld aan een ondergrondse ringleiding. Deze ringleiding bevat constant warm water toegevoerd vanuit palletkachels. De camping is afgesloten van het gas en wekt een groot deel van zijn energie zelf op. Door de palletkachel techniek heb je direct warm water en hoef je nooit te wachten of zelf te mengen.

Kosten
Alle prive sanitair units staan op je eigen plek van meer dan 100m2. Je kunt ze zelf afsluiten met een sleutel, hebben ze hebben een eigen douche, wc en verwarming. Verder is het interessant om deze camping met prive sanitair te bezoeken aangezien ze door de milieu/kostenbesparende maatregelingen de kosten laag kunnen houden. Deze camping met prive sanitair heeft al maandaanbiedingen voor net iets meer als €10,- per nacht.

Omgeving
Camping de Rammelbeek ligt langs een rustig beekje ‘de Rammelbeek’. Gelegen aan natuurgebied de Bergvennen en in de omgeving van het Springendal en Singraven. Er zijn verschillende fiets en wandelroutes die u in Ootmarsum, Denekamp of Nordhorn de weg leiden. Tevens zijn er ook veel Twentse must see: Bezoek eens watermolen Bels, de Buffalo farm, een shiitake kwekerij, een klimpark of een van de vele zwembaden in de omgeving.

De camping
Deze camping met prive sanitair heeft zelf ook veel faciliteiten. Een aantal voorbeelden zijn het overdekte zwembad, de visvijver, het recreatiemeer, een bungee jump trampoline en de camping winkel. Elke dag verse broodjes een goede bak koffie en de ingrediënten voor een lekkere BBQ zijn een goede basis voor een fijne vakantie.

Camping info

De Rammelbeek
Breemorsweg 12
7635 NH  Lattrop,  Overijssel

(0541) 22 93 68
info@rammelbeek.nl

Gerelateerde campings