De Rammelbeek

29548 keer bekeken

Wees welkom op Camping de Rammelbeek.
Deze gemoedelijke camping in het prachtige Twente is ‘de’ camping met privé sanitair in Overijssel. Ze scoren goed en hieronder leggen wij kort uit waarom.
 

Zones
Op deze camping met privé sanitair zijn de plaatsen onderverdeeld in 2 zones, namelijk  één zone voor gezinnen en één zone voor de rustzoekers. Voor kinderen heerlijk om snel vriendjes en vriendinnetjes te vinden en voor de rustzoekers meer rust.
 

Omgeving
Camping de Rammelbeek ligt langs een rustig beekje ‘de Rammelbeek’. Gelegen aan natuurgebied de Bergvennen en in de omgeving van het Springendal en Singraven. Er zijn verschillende fiets en wandelroutes die u in Ootmarsum, Denekamp of Nordhorn de weg leiden. Tevens zijn er ook veel Twentse bezienswaardigheden in de nabije omgeving: Bezoek eens watermolen Bels, de stad Ootmarsum, een shiitake kwekerij, een klimpark of een van de vele zwembaden in de omgeving.
 

De camping
De camping met privé sanitair heeft zelf ook veel faciliteiten. Een aantal voorbeelden zijn het overdekte zwembad met waterglijbaan, de visvijver, het recreatiemeer, de verschillende speeltoestellen, de campingwinkel en een fijn restaurant, een echte aanrader voor een heerlijke maaltijd.
 

Groen
Camping de Rammelbeek met privé sanitair in Overijssel is groen bezig. De meeste plaatsen met privé sanitair zijn gekoppeld aan een ondergrondse ringleiding. Deze ringleiding bevat constant warm water toegevoerd vanuit palletkachels. Verder hebben wij ook een aantal prive sanitair voorzien van een elektrische boiler waardoor we geen gas aansluiting meer hebben. Een deel van de energie wekken wij zelf op. Door de palletkachel, zonneboilers en zonnepanelen heb je direct warm water.
 

Kosten
Alle privé sanitair units staan op je eigen plek van meer dan 100m2. De plaatsen met privé sanitair beschikken over een eigen douche, wc en een kleine verwarming. Verder is het interessant om deze camping met privé sanitair te bezoeken gezien de ligging en de milieu/kostenbesparende maatregelingen waardoor ze de kosten betaalbaar kunnen houden. Deze camping met privé sanitair in Overijssel heeft zelfs maandaanbiedingen waarbij de gemiddelde nachtprijs nog geen €16,- per nacht is.

Camping info

De Rammelbeek
Breemorsweg 12
7635 NH  Lattrop,  Overijssel

(0541) 22 93 68
info@rammelbeek.nl

Gerelateerde campings