De Meerpaal

28989 keer bekeken

Welkom op Ardoer Camping resort de Meerpaal! Bij ons heeft u de keuze uit 75 comfortplaatsen met eigen sanitair en 66 splinternieuwe chalets. verder is er een wellnesscentrum, een VOC speelschip, en een restaurant. De ligging is uniek: aan de rand van het dorp, rondom in het bos, aan de voet van de duinen en grenzend aan een duinovergang waar u direct toegang heeft tot het strand.

Privé Sanitair
Als u liever wat luxer wilt kamperen dan kunt u kiezen voor onze comfort plus plaatsen. Deze plaatsen beschikken over een eigen sanitair unit. Deze plaatsen zijn 150 m2 groot en beschikken over 10/16 ampere stroom. Iedere plaats beschikt over een eigen verharde parkeerplaats in de buurt.

Ligging
Onze camping ligt 15 minuten lopen van het centrum van de gezellige familiebadplaats Zoutelande. De ligging is dan ook uniek: aan de rand van het dorp, rondom in het bos, aan de voet van de duinen en grenzend aan een duinovergang waar u direct toegang heeft tot het mooie en unieke Zoutelandse zuiderstrand met gemiddeld 150 meer zonuren dan de rest van Nedeland.

Domburg
Domburg is al meer dan 170 jaar een geliefde badplaats. Direct gelegen aan de zee, met een fijn zandstrand. De Noordzee is bij Domburg nog echt schoon en daarom kunt u er heerlijk zwemmen. Direct bij Domburg begint een mooi duingebied en uitgestrekte bossen. Vele winkels, terrassen en restaurants maken van Domburg een gezellig, drukbezochte badplaats.

Middelburg
De hoofdstad van Zeeland mag met recht monumentenstad genoemd worden. In totaal vind je hier zon 1100 grote en kleine monumenten die de sfeer van een rijk verleden nog immer uitademen. De machtige abdij, het indrukwekkende stadhuis en de prachtige gevels van koopmanswoningen en pakhuizen laten je proeven van dit verleden.

Vlissingen
Vlissingen, in de eerste plaats is dat natuurlijk de boulevard. Een keur aan restaurantjes met elk hun specialiteit, levendige terrassen en dit alles met het fabuleuze uitzicht op strand en zee. Vlissingen zelf is een heerlijke stad van uitersten met een hoog voorzieningen peil. Sfeervol, met een rijke historie en een karakteristieke oude kern met prachtige gevels. Modern, met een uitgebreid winkelbestand in deels overdekte winkelstraten. Bruisend, met bijzondere evenementen zoals het straatfestival en leuke activiteiten, en het Bellamypark achter de jachthaven met vele restaurants en caféetjes.

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping info

De Meerpaal
Werendijkseweg 14
4374 NB  Zoutelande,  Zeeland

Gerelateerde campings