De Leistert

34508 keer bekeken

Een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, met een luxe twist. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit inclusief vaatwasser en eventueel met infrarood sauna met ingebouwde radio! Als dat geen luxe is.

De kampeerplaatsen met privé sanitair zijn zeer ruim opgezet en brengen je het toppunt van luxe op het gebied van kamperen! Het geheel van kleurrijke units vormt een modern en sfeervol kampeerveld. De sanitair units beschikken over verwarming, toilet, douche, wastafel en zelfs een vaatwasser. Als dat geen luxe is?! De plekken bieden je extra ruimte en comfort doordat er geen auto's op de velden staan. Er is parkeergelegenheid aan de zijkant van het veld.

Al onze kampeerplaatsen met privé sanitair beschikken over 16 ampère elektra (3680 Watt), water aan- en afvoer en een CAI- aansluiting voor je televisie.

Bij het tarief van onze kampeerplaatsen met privé sanitair is onbeperkt toegang tot alle faciliteiten en deelname aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam inbegrepen. Wellicht ook handig om te weten: je ontvangt per reservering een gratis WiFi-code voor één apparaat.

Het is mogelijk om een bijzettentje erbij te plaatsen van max. 6m².

Parkeren op het veld is niet toegestaan. Aan de rand van het veld zijn parkeerplaatsen gereserveerd speciaal voor gasten van de kampeerplaatsen met privé sanitair.

Camping info

De Leistert
Heldensedijk 5
6088 NT  Roggel,  Limburg

Honden toegestaan
Zwembad

Gerelateerde campings