De Bosgraaf

26390 keer bekeken

Het centrale punt van de camping is het openlucht zwembad. Weer of geen weer, het water is verwarmd! De 30 meter lange waterglijbaan staat garant voor urenlange waterpret. Het kleuterbad verrast de kleintjes keer op keer met waterstraaltjes, bubbels en watervalletjes. In de grote speeltuin kunnen de kinderen naar hartelust klimmen, glijden en rennen. Gezelligheid staat in het eetcafé nog met hoofdletters geschreven. De keuken serveert de lekkerste gerechten en voor de tussendoortjes is er een snelle snackcounter. Wie denkt dat er ’s-avonds niets te doen is, vergist zich behoorlijk. Het is berengezellig in het bruine café met biljart. Naast klaverjassen en darten, win je regelmatig mooie prijzen bij de bingo.

Privé Sanitair
Op recreatiecentrum de Bosgraaf zijn daar alle elementen van comfort aan toegevoegd. Wat dacht u bijvoorbeeld van uw eigen badkamer, direct op uw kampeerplaats. Op meer dan 100 plaatsen vindt u die privécabines.3 verschillende wel te verstaan. Ideaal voor kampeerders die prijs stellen op privacy en persoonlijke verzorging. Daarbij zijn alle plaatsen zeer royaal met erg veel ruimte rondom. Op geraffineerde wijze wordt de begroeiing in de hand gehouden zodat er volop keuze is in zon- en schaduwrijke plekken.

Zwembad
Comfortcamping De Bosgraaf biedt voor groot en klein een verwarmd openlucht zwembad met een 30 meter lange waterglijbaan, twee barrel sauna´s en een mooi terras. Het kleuterbad verrast de kleintjes keer op keer met bubbels, waterstraaltjes en watervalletjes. Ze vervelen zich hier geen moment. Goed voor urenlange waterpret.

De Veluwse Avondmarkt
Iedere donderdagavond in juli en augustus van 18.00 uur tot 21.15 uur worden diverse oude ambachten gedemonstreerd, zoals wolspinnen, klompenmaken, stoelmatten/bijenkorven vlechten, armelui´s kunst, ´wasdag´, zeisharen en touwslaan. Ook kun je diverse streekgerechten proeven. Daarnaast zijn er ook enkele podiums, marktkramen en attracties.

Grootste Waterval van Nederland
In Loenen vindt u de grootste natuurlijke waterval van Nederland, waar het water een val van zo’n 15 meter maakt. De watervalspreng uit 1869 ontspringt in de bossen van het Schalter. De spreng bestaat uit twee delen, de Vrijenbergspreng en de Veldhuizerspreng, die ieder ongeveer zes kilometer lang zijn. Door de vele zijsprengen wordt er geleidelijk een brede beek gevormd. Met stuwbalken wordt het water op diverse plaatsen op peil gehouden. U vindt de waterval bij parkeerplaats Vrijenberg aan de grote weg van Loenen naar Beekbergen.

Puck & Polly
Er is er een recreatieteam aanwezig dat zowel voor kinderen als voor de jeugd allerlei activiteiten organiseert. Er is o.a. een groot sportveld, een buitenzwembad, een kindsclub, een disco, een bos en een kantine. In de bouwvak wordt er een grote tent op het sportveld gezet waar het recreatieteam de meeste activiteiten organiseert.

Bijna iedere avond om 18:45 lopen de kinderen en hun ouders in een grote stoet naar de tent waar Puck en Polly voor een grappige of spannende theatervoorstelling zorgen.

Op onze website kunt u meer te weten komen over Camping De Bosgraaf!

Camping info

De Bosgraaf
Kanaal Zuid 444
7364 CB  Lieren,  Gelderland

Zwembad

Gerelateerde campings