De Blekkenhorst

32780 keer bekeken

U houdt van kamperen maar bent ook wel gesteld op enige luxe? Dan is comfortcamping de Blekkenhorst echt iets voor u! Bij ons vindt u dat echte, vrije campinggevoel gecombineerd met de luxe van privé sanitair. Op elke kampeerplek vindt u uw eigen badkamer. Geen gesleep met toilettas en toiletpapier naar een centraal gebouw, alles binnen handbereik en alleen voor uzelf. Dus volop privacy! Verder krijgt u als kampeerder eveneens gratis een eigen aansluiting voor elektra en kabeltelevisie.

Bij ons kunt u verschillende chalets, lodges, trekkershutten of zelfs een Finse blokhut huren voor 1 of meerdere weken, een weekend of wat u maar wilt. Ook voor familiereünies kunt u bij ons terecht.
In het hoogseizoen is er de mogelijkheid om verse broodjes te bestellen, een drankje te nuttigen op ons gezellige terras of uw patat en snacks af te halen in onze kantine!

De hele zomer kunt u op de Blekkenhorst gebruik maken van een heerlijk verwarmd zwembad van 200 m2 groot, met een peuterbadje voor de kleintjes.
Ook zijn Aartje, Suus en het animatieteam in het hoogseizoen bij ons op de Blekkenhorst voor veel vermaak! De nieuwe speelhal “Pluis clubhuis” is de plek waar uw kinderen plezier kunnen maken!

Camping de Blekkenhorst bevindt zich in het pittoreske dorpje Den Ham. Met zijn eeuwenoude brink binnen handbereik bent u van alle gemakken voorzien. Verder fietst u in een half uurtje naar het bekende toeristenstadje Ommen, met zijn leuke winkels en gezellige terrassen.
Dit deel van Twente staat bekend om zijn gastvrijheid en gemoedelijkheid. De fraaie omgeving, met onder meer honderden hectares natuurgebied en bossen, riviertjes zoals de Regge en de Vecht, een zandverstuiving en een heus kasteel nodigt uit tot heerlijk wandelen en fietsen.

De Blekkenhorst is een moderne camping die van alle gemakken is voorzien. U kampeert bij ons op luxe, ruime plaatsen of huurt één van onze sfeervolle accommodaties (geschikt voor 2 tot 10 personen).

Kortom, de charme van het kamperen, het comfort van een hotel!

Camping info

De Blekkenhorst
Nienenhoek 8
7683 SC  Den Ham,  Overijssel

0546-671559
info@de-blekkenhorst.nl

Gerelateerde campings