De Berken

37437 keer bekeken

Ligging
Camping de Berken in Gasselte ligt in een prachtig stukje Drenthe, midden op de Hondsrug tussen de gezellige steden Groningen, Assen en Emmen. De camping ligt midden in de natuur en grenst aan het unieke natuurgebied ´Het Drouwenerzand´. Hierin is het voor u als kampeerder heerlijk recreëren! De ANWB waardeert onze karaktervolle groene camping zelfs met 4 sterren.

Brasserie
Brasserie Flair is een belevenis! U kunt hier proeven, ontdekken en borrelen aan de grote stamtafels, met een uitgebreide borrelkaart en een heerlijke lunchkaart. Geniet van het fenomeen “shared dining”, of probeer een exclusief gerecht van het à la carte menu.

Plaatsen met privé sanitair
36 plaatsen zijn voorzien van luxe privé sanitair. Tevens heeft u op deze plaatsen de luxe van 10 Amp. Elektra(upgrade naar 16 Amp. mogelijk), watertappunt, vuilwaterwafvoer en kunstgras onder uw voortent. Vier plaatsen met privé sanitair bevinden zich bij een speelgelegenheid!

Nieuw sinds 2021 en 2022
Afgelopen jaren is er extra luxe privé sanitair gebouwd op een aantal plaatsen. Dit privé sanitair is beter geïsoleerd en is extra ruim van binnen.

Camping info

De Berken
Borgerweg 23
9462RA  Gasselte,  Drenthe

0599-564255
info@campingdeberken.nl

Gerelateerde campings